rex.dir.bg

 
rex.dir.bg

REX
REX2
TOP 10
ТОРЕНТИ
МУЗИКА
ВИДЕО
СНИМКИ
TV-ONLINE
ПОЩИ
СМЕШНИ
ПОЛЕЗНИ
СОФТУЕР


ЗА КОНТАКТИ НОВИНИ ПРЕДЛОЖИ И СПЕЧЕЛИ РЕКЛАМА

НОВИНИ / SPORT

Вземи в gLOG
21 Март 14, 19:45 / Автор: DNES
Жребият размина фаворитите в Шампионската Лига
Жребият размина фаворитите в Шампионската Лига Байерн, Барселона и Реал могат да се срещнат чак на полуфиналите
Жребият за четвъртфиналите на Шампионската Лига размина големите фаворити за спечелването на трофея. Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Барселона могат да се срещнат един срещу друг едва на полуфиналите на турнира.

Най-интересната двойка се очертава испанското дерби между Барселона и Атлетико Мадрид. Двата тима спорят и за титлата в Испания. Досега през сезона те се срещнаха три пъти - веднъж в Примера Дивисион и два пъти за Суперкупата на Испания, като и трите мача завършиха наравно. Така сега ще има висока интрига и в Шампионската Лига.

От другите двубои като доста оспорван се очертава и ПСЖ - Челси. Реал Мадрид получи шанс за реванш срещу Борусия Дортмунд за елиминирането от полуфиналите през миналия сезон. Сега обаче германският тим няма да разполага за първия мач с "Палача" на Реал от миналия сезон - Роберт Левандовски, който е наказан за първата среща.

В четвъртата двойка Байерн среща соченият за аутсайдер на този етап от турнира Манчестър Юнайтед. Първите мачове са на 1 и 2 април, а реваншите - една седмица по-късно.

Ето и двойките:

Барселона - Атлетико Мадрид

Реал Мадрид - Борусия Дортмунд

ПСЖ - Челси

Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7594